Drain Center Hungária

A DRAIN Center Hungária Kft. köszönti Önt a modern építőanyagok és építési technológiák világában.

Márka-független társaságunkat 2008-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar felszíni vízelvezetési, vízkezelési és vízgazdálkodási piac egyik meghatározó és környezettudatos szállítójává fejlesszük.

Az elmúlt években az építőiparra nehezedő általános visszaesés és egyéb válságfolyamatok ellenére sikerült cégünket a piacon megismertetni, elfogadtatni és nyereséges vállalkozássá fejleszteni.

Egyre növekvő ügyfélszámunk és forgalmunk visszaigazolja vállalati ars poétikánk létjogosultságát, amely így hangzik: szükséges és elégséges megoldások minden helyzetre, az Ön igényeire és lehetőségeire szabva.

Partnereink jelentős hozzáadott értékkel, többletszolgáltatásokkal találják magukat szembe az együttműködésünk során, amit hűséggel szoktak díjazni. Mivel márka-függetlenek vagyunk, nem célunk és feladatunk a külföldi anyacég érdekeit képviselni, ellenkezőleg: minden helyzetben a megbízóink, meglévő és leendő ügyfeleink érdekeit képviseljük. Ha kell a tervezőknél, ha kell a beruházóknál, ha kell a hatóságoknál, vagy akár a kivitelezőknél.

Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag magyar tulajdonban vagyunk, magyar munkavállalókat alkalmazunk, adóinkat helyben fizetjük. Banki hitelek nélkül, önerőből elért eredményeinkből a Heim Pál gyermekkórházat is támogatjuk.

Sok érvünk van, hogy Önnek is érdemes legyen velünk együtt dolgoznia. Hallgassa meg és döntsön saját maga.

Ha másért nem, mert Ön is érdekelt lehet ugyanazon műszaki tartalom mellett egy versenyképesebb ajánlatban.

Várjuk megkeresését minden vízelvezetési, vízkezelési és vízgazdálkodási kérdésben.

Keresse bizalommal munkatársainkat, az Ön érdeke: a mi érdekünk!